Culinair aanbod
Onderstaande menu’s geven een voorproefje van de culinaire mogelijkheden die ik u kan bieden voor een exclusieve private dining ervaring. Elk menu is met zorg samengesteld en vormt een stap in een oplopende beleving van smaak, luxe en verfijning van elegant en toegankelijk tot uitgesproken culinair.
De menu’s variëren in stijl en ingrediënten: van verrassende combinaties met seizoensproducten in het eerste menu, tot verfijnde luxe ingrediënten en gastronomische technieken in het meest uitgebreide menu. Zo bepaalt u zelf de intensiteit van de beleving passend bij de gelegenheid én uw voorkeuren.
Met aandacht voor detail, smaak en presentatie breng ik het beste van de moderne keuken bij u aan tafel. Elk menu bestaat uit een uitgebalanceerde reeks van amuses, gangen en dessert, waarbij smaak en textuur elkaar versterken.
Heeft u dieetwensen of allergieën? Geen enkel probleem ik denk graag met u mee en stel desgewenst een menu op maat samen. Zo wordt uw diner niet alleen heerlijk, maar ook volledig persoonlijk.
Menu
de Verfijning
€ 70,- p.p.
Amuses
Ongepaneerde kaasbitterbal – druivenmosterd
Eendenrilette met sinaasappel en bieslook – hartig cupje
Voorgerecht
Steak tartaar – 64°C-eidooier – zoetzure groenten – gegrild briochbrood – dragonmosterdmayonaise
Tussengerecht
Gravad-laxstyle gemarineerde zalm – dressing van crème fraîche en dille – rode biet – mosterdkaviaar – friséesla
Visgerecht
Dagvangst vis – antiboise van olijven en zongedroogde tomaat – risotto van fregola di sarda – krokante Parmezaanse kaas – groene asperge
Vleesgerecht
Medium gebakken rundersucade – zwarteknoflookjus – kingboleet – aardappelmousseline – seizoensgroenten
Dessert
Chocolademousse – tiramisuschuim – tonkabonenroomijs – chocoladebotercrème – donkere chocolade-espressocrunch
Friandises bij de koffie
Madeleine – kokosmakroon – bonbon
Menu
Hemels tafelen
€ 80,- p.p.
Amuses
Ongepaneerde kaasbitterbal – druivenmosterd
Eendenrilette met sinaasappel en bieslook – hartig cupje
Voorgerecht
Steak tartaar – eendenleverrouleaux – 64°C-eidooier – zoetzure groenten – gegrild briochbrood – dragonmosterdmayonaise
Tussengerecht
Ceviche van coquille – vadouvanmayonaise – grapefruit – boragecress – groene kruidencrumble – friséesla
Visgerecht
Dagvangst vis – antiboise van olijven en zongedroogde tomaat – risotto van fregola di sarda – krokante Parmezaanse kaas – groene asperge
Vleesgerecht
Medium gebakken rundersucade – zwarteknoflook-truffeljus – kingboleet – aardappelmousseline – seizoensgroenten
Dessert
Chocolademousse – tiramisuschuim – tonkabonenroomijs – chocoladebotercrème – donkere chocolade-espressocrunch
Friandises bij de koffie
Madeleine – kokosmakroon – bonbon
Menu
Koninklijk Genieten
€ 90,- p.p.
Amuses
Ongepaneerde kaasbitterbal – druivenmosterd
Eendenrilette met sinaasappel en bieslook – hartig cupje
Voorgerecht
Steak tartaar – eendenleverrouleaux – 64°C-eidooier – zoetzure groenten – gegrild briochbrood – dragonmosterdmayonaise
Tussengerecht
Ceviche van coquille – vadouvanmayonaise – grapefruit – boragecress – groene kruidencrumble – friséesla
Visgerecht
Kreeft – saffraanrisotto – doperwten – spinazie – venkel – crumble van chorizo – beurre blanc
Vleesgerecht
Medium gebakken rundersucade – zwarteknoflook-truffeljus – kingboleet – aardappelmousseline – seizoensgroenten
Dessert
Chocolademousse – tiramisuschuim – tonkabonenroomijs – chocoladebotercrème – donkere chocolade-espressocrunch
Friandises bij de koffie
Madeleine – kokosmakroon – bonbon