Culinair aanbod

Onderstaande menu’s geven een voorproefje van de culinaire mogelijkheden die ik u kan bieden voor een exclusieve private dining ervaring. Elk menu is met zorg samengesteld en vormt een stap in een oplopende beleving van smaak, luxe en verfijning  van elegant en toegankelijk tot uitgesproken culinair.

De menu’s variëren in stijl en ingrediënten: van verrassende combinaties met seizoensproducten in het eerste menu, tot verfijnde luxe ingrediënten en gastronomische technieken in het meest uitgebreide menu. Zo bepaalt u zelf de intensiteit van de beleving  passend bij de gelegenheid én uw voorkeuren.

Met aandacht voor detail, smaak en presentatie breng ik het beste van de moderne keuken bij u aan tafel. Elk menu bestaat uit een uitgebalanceerde reeks van amuses, gangen en dessert, waarbij smaak en textuur elkaar versterken.

Heeft u dieetwensen of allergieën? Geen enkel probleem  ik denk graag met u mee en stel desgewenst een menu op maat samen. Zo wordt uw diner niet alleen heerlijk, maar ook volledig persoonlijk.

Menu 
de Verfijning
€ 70,- p.p.

Amuses

Ongepaneerde kaasbitterbal – druivenmosterd

Eendenrilette met sinaasappel en bieslook – hartig cupje

Voorgerecht

Steak tartaar – 64°C-eidooier – zoetzure groenten – gegrild briochbrood – dragonmosterdmayonaise

Tussengerecht

Gravad-laxstyle gemarineerde zalm – dressing van crème fraîche en dille –       rode biet – mosterdkaviaar – friséesla

Visgerecht

Dagvangst vis – antiboise van olijven en zongedroogde tomaat – risotto van fregola di sarda – krokante Parmezaanse kaas – groene asperge

Vleesgerecht

Medium gebakken rundersucade – zwarteknoflookjus – kingboleet – aardappelmousseline – seizoensgroenten

Dessert

Chocolademousse – tiramisuschuim – tonkabonenroomijs – chocoladebotercrème – donkere chocolade-espressocrunch

Friandises bij de koffie

Madeleine – kokosmakroon – bonbon

Menu 
Hemels tafelen
€ 80,- p.p.

Amuses

Ongepaneerde kaasbitterbal – druivenmosterd

Eendenrilette met sinaasappel en bieslook – hartig cupje

Voorgerecht

Steak tartaar – eendenleverrouleaux – 64°C-eidooier – zoetzure groenten – gegrild briochbrood – dragonmosterdmayonaise

Tussengerecht

Ceviche van coquille – vadouvanmayonaise – grapefruit – boragecress – groene kruidencrumble – friséesla

Visgerecht

Dagvangst vis – antiboise van olijven en zongedroogde tomaat – risotto van fregola di sarda – krokante Parmezaanse kaas – groene asperge

Vleesgerecht

Medium gebakken rundersucade – zwarteknoflook-truffeljus – kingboleet – aardappelmousseline – seizoensgroenten

Dessert

Chocolademousse – tiramisuschuim – tonkabonenroomijs – chocoladebotercrème – donkere chocolade-espressocrunch

Friandises bij de koffie

Madeleine – kokosmakroon – bonbon

Menu 
Koninklijk Genieten
€ 90,- p.p.

Amuses

Ongepaneerde kaasbitterbal – druivenmosterd

Eendenrilette met sinaasappel en bieslook – hartig cupje

Voorgerecht

Steak tartaar – eendenleverrouleaux – 64°C-eidooier – zoetzure groenten – gegrild briochbrood – dragonmosterdmayonaise

Tussengerecht

Ceviche van coquille – vadouvanmayonaise – grapefruit – boragecress – groene kruidencrumble – friséesla

Visgerecht

Kreeft – saffraanrisotto – doperwten – spinazie – venkel – crumble van chorizo – beurre blanc

Vleesgerecht

Medium gebakken rundersucade – zwarteknoflook-truffeljus – kingboleet – aardappelmousseline – seizoensgroenten

Dessert

Chocolademousse – tiramisuschuim – tonkabonenroomijs – chocoladebotercrème – donkere chocolade-espressocrunch

Friandises bij de koffie

Madeleine – kokosmakroon – bonbon

We hebben je toestemming nodig om de vertalingen te laden

Om de inhoud van de website te vertalen gebruiken we een externe dienstverlener, die mogelijk gegevens over je activiteiten verzamelt. Lees het privacybeleid van de dienst en accepteer dit, om de vertalingen te bekijken.