Onderstaande menu’s geven een voorproefje van de culinaire mogelijkheden die ik u kan bieden voor een private dinning-ervaring. Ze zijn zorgvuldig samengesteld om u en uw gasten een smaakvolle reis te laten beleven, aangepast aan uw persoonlijke voorkeuren en de sfeer die u voor ogen heeft.
Met seizoensgebonden ingrediënten en verfijnde gerechten breng ik het beste van de moderne keuken direct naar uw tafel. Elk menu biedt een uitgebalanceerde combinatie van smaken en texturen, van verfijnde amuses tot uitgebreide hoofdgerechten en verrassende desserts.
Heeft u specifieke wensen of dieetbeperkingen? Geen probleem! Ik werk graag samen met u om het perfecte menu op maat samen te stellen, zodat het diner niet alleen heerlijk, maar ook helemaal persoonlijk is.
Voorgerecht
Oosterse Steaktartaar - knoflook chips - zoetzure biet & komkommer - furikake
Tussengerecht
Witlofsoep met dragon azijn en crème fraîche
Visgerecht
Coquille - bloemkool crème - groene appel - dressing van katenspek en balsamico
Hoofdgerecht
Langzaam gegaarde varkenswang - aardappelschuim - eigen jus - gefrituurde spruitjes - schorseneren - smashed kriel
Dessert
Lotus speculoos cheesecake - wittechocoladerasp - espresso slagroom mousse - lotus crumble
Voorgerecht
À la minute gerookte zalm gemarineerd in mosterd dille honing - rode biet salade - ingelegde mosterd zaad - dille - kewpie mayonaise
Tussengerecht
Geroosterde pompoen soep - feta crumble - olijven
Visgerecht
Zeebaarsfilet- romesco saus - gebrande bosui - balsamico azijn druppels - geroosterde amandelen - gnocchi
Vleesgerecht
Krokant gebakken zwezerik - cepes jus - pastinaakchips - schorseneren - aardappel mousseline
Dessert
Gegrilde ananas gemarineerd in rum, suiker, rode peper, limoen - passievruchtgel - noten crumble - vanillebavarois - cress
Voorgerecht
Gebakken gamba's - gepofte quinoa - zoetzure komkommer - yoghurt-kruidendressing - kruiden schuim - cress
Tussengerecht
Boneless spare-ribs afgelakt met teriyaki - sesam - krokante knoflook - sriracha mayonaise - bosui - zoetzure sjalot
Visgerecht
Rog vleugel - beurre rouge - mousseline - krokante kappertjes - cava la nero
Vleesgerecht
Bavette - bospeen crème - gepofte knoflook jus - king boleet - pommes fondant - baby mais
Dessert
Tiramisu met limoncello
Voorgerecht
Tonijn tataki met sesam - dressing van soja, sushi-azijn en sinaasappel - schuim van wakame - soja bonen - radijs
Tussengerecht
Pappardelle - verse truffel - gekarameliseerde sjallot-balsamico saus - rucola - parmezaan
Visgerecht
Gebakken langoustine - mango chutney - zoetzure wortel - schuimige saus van bisque
Vleesgerecht
Zeetong - kaviaar veloute saus - ziltegroenten - cantharellen - aardappel mousseline - bimi
Dessert
Chocolade moulleux - gemarineerde mandarijn - gember-sinaasappelgel - besjes - kletskop
©Auteursrecht. Alle rechten voorbehouden.
We hebben je toestemming nodig om de vertalingen te laden
Om de inhoud van de website te vertalen gebruiken we een externe dienstverlener, die mogelijk gegevens over je activiteiten verzamelt. Lees het privacybeleid van de dienst en accepteer dit, om de vertalingen te bekijken.