Voorbeeld menu's

Onderstaande menu’s geven een voorproefje van de culinaire mogelijkheden die ik u kan bieden voor een private dinning-ervaring.  Ze zijn zorgvuldig samengesteld om u en uw gasten een smaakvolle reis te laten beleven, aangepast aan uw persoonlijke voorkeuren en de sfeer die u voor ogen heeft.

Met seizoensgebonden ingrediënten en verfijnde gerechten breng ik het beste van de moderne keuken direct naar uw tafel. Elk menu biedt een uitgebalanceerde combinatie van smaken en texturen, van verfijnde amuses tot uitgebreide hoofdgerechten en verrassende desserts. 

Heeft u specifieke wensen of dieetbeperkingen? Geen probleem! Ik werk graag samen met u om het perfecte menu op maat samen te stellen, zodat het diner niet alleen heerlijk, maar ook helemaal persoonlijk is.

€55 per persoon

Voorgerecht

Oosterse Steaktartaar  - knoflook chips - zoetzure biet & komkommer - furikake

Tussengerecht

Witlofsoep met dragon azijn en crème fraîche

Visgerecht

Coquille - bloemkool crème - groene appel - dressing van katenspek en balsamico

Hoofdgerecht

Langzaam gegaarde varkenswang - aardappelschuim - eigen jus - gefrituurde spruitjes - schorseneren - smashed kriel

Dessert

Lotus speculoos cheesecake - wittechocoladerasp - espresso slagroom mousse - lotus crumble

€65 per persoon

Voorgerecht

À la minute gerookte zalm  gemarineerd in mosterd dille honing - rode biet salade - ingelegde mosterd zaad - dille - kewpie mayonaise 

Tussengerecht

Geroosterde pompoen soep - feta crumble - olijven

Visgerecht

Zeebaarsfilet- romesco saus - gebrande bosui - balsamico azijn druppels - geroosterde amandelen - gnocchi

Vleesgerecht

Krokant gebakken zwezerik - cepes jus -  pastinaakchips - schorseneren - aardappel mousseline

Dessert

Gegrilde ananas gemarineerd in rum, suiker, rode peper, limoen - passievruchtgel - noten crumble - vanillebavarois - cress

€85 per persoon

Voorgerecht

Gebakken gamba's - gepofte quinoa - zoetzure komkommer - yoghurt-kruidendressing - kruiden schuim - cress

Tussengerecht

Boneless spare-ribs afgelakt met teriyaki -  sesam - krokante knoflook - sriracha mayonaise - bosui - zoetzure sjalot  

Visgerecht

Rog vleugel - beurre rouge - mousseline - krokante kappertjes - cava la nero

Vleesgerecht

Bavette - bospeen crème - gepofte knoflook jus - king boleet - pommes fondant - baby mais

Dessert

Tiramisu met limoncello

€95 per persoon

Voorgerecht

Tonijn tataki met sesam - dressing van soja, sushi-azijn en sinaasappel - schuim van wakame - soja bonen - radijs 

Tussengerecht

Pappardelle - verse truffel - gekarameliseerde sjallot-balsamico saus - rucola - parmezaan 

Visgerecht

Gebakken langoustine  - mango chutney - zoetzure wortel - schuimige saus van bisque

Vleesgerecht

Zeetong - kaviaar veloute saus -  ziltegroenten - cantharellen - aardappel mousseline - bimi

Dessert

Chocolade moulleux - gemarineerde mandarijn - gember-sinaasappelgel - besjes - kletskop 

©Auteursrecht. Alle rechten voorbehouden.

We hebben je toestemming nodig om de vertalingen te laden

Om de inhoud van de website te vertalen gebruiken we een externe dienstverlener, die mogelijk gegevens over je activiteiten verzamelt. Lees het privacybeleid van de dienst en accepteer dit, om de vertalingen te bekijken.